Transferuri private la Paris, CDG, Orly, Beauvais, Disneyland Transferuri Aeroporturi Disneyland Excursii Paris Contacte
En   Fr   It   Ru   Ro   Es  
Mob:+33675305439
Tel:+33675305439
Mail:office@aeroshuttletransfers.org

Transfer de la Beauvais la Paris

Este imposibil sa se vorbeasca despre Paris fara sa se aminteasca de Turnul Eiffel.

Constructia Turnului Eiffel a fost o adevarata performanta tehnica si arhitecturala, acesta fiind proiectat de catre Gustave Eiffel pentru Expozitia Universala, organizata in 1889, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la Revolutia franceza. Turnul a fost proiectat sa reziste doar 20 de ani, dar succesul imediat pe care l-a cunoscut aceasta constructie mareata a incurajat fortificarea ei pentru primirea unui public tot mai numeros.

Anual sunt cel putin 7 milioane de persoane care viziteaza acest monument arhitectural, care a devenit de-a lungul timpului un simbol al romantismului pentru cupluri, posibilitatea de a vedea Parisul de la o inaltime considerabila, precum si oportunitatea de a participa la evenimentele culturale, artistice si aniversare, Turnul Eiffel fiind si gazda expozitiilor stiintifice, de pictura si a spectacolelor pirotehnice.

Turnul are trei ascensoare, dar puteti folosi scarile, in cazul in care nu va grabiti si vreti sa va testati rezistenta musculara.

La baza turnului, gasiti un bufet, un magazin de suveniruri, un birou postal, de unde puteti expedia carti postale cu Turnul Eiffel, un bancomat si masinaria ascensorului din 1899.

La primul etaj veti gasi o suprafata vasta, decorata cu 100 de panouri in care sunt ilustrate, gravate si fotografiate imagini cu Turnul Eiffel; o sala de cinema, unde puteti afla in imagini istoria constructiei turnului; panouri panoramice, cu ajutorul carora puteti repera monumentele si locurile notorii din Paris; un butic de suveniruri; observatorul miscarilor varfului turnului, care relateaza in timp real modificarile de temperatura si vant de la varful turnului; un restaurant, un bufet si sala de receptii Gustave Eiffel, unde se tin conferinte, seminarii, conferinte de presa.

Al doilea etaj va ofera posibilitatea unei sedinte foto a Parisului, peretii transparenti lasandu-va sa admirati orasul in toate cele patru zari. La acest etaj gasiti magazine de suveniruri, un bufet, restaurantul Le Jules Verne, vitrini animate, care explica mecanica ascensoarelor vechi si a celor moderne din turn, precum si un hublou de sticla, de unde puteti face poze cu baza turnului- singura conditie fiind sa nu va ia cu ameteala. :)

Urcarea spre varful Turnului Eiffel, la 180 de metri de sol, se face in ascensoare de sticla.

La acest ultim nivel, Parisul vi se va dezvalui in toata splendoarea lui, indiferent ca e zi sau noapte. Puteti vizita biroul lui Gustave Eiffel, unde figurinele cerate reconstituie scena in care inginerul francez a primit vizita inventatorului american Thomas Edison. De asemenea, veti putea utiliza tablele de orientare, care va vor ajuta sa aflati directia si distantele dintre orasele lumii, iar la barul de sampanie veti putea celebra experienta de neuitat cu o cupa de sampanie rosie sau alba, barul fiind deschis in fiecare zi, de la ora 12, la ora 22; o cupa de sampanie avand pretul cuprins intre 10 si 15 Euro.

Puteti vizita Turnul Eiffel in orice zi, durata programului variind in dependenta de perioada din an.

Astfel, de la 17 iunie pana la 28 august, turnul e deschis vizitatorilor de la ora 9 pana la miezul noptii. In cealata perioada a anului vizitele incep de la 9:30 si se sfarsesc la ora 23, programul fiind prelungit si in aceasta perioada pana la miezul noptii in week-end-ul din saptamana Pastelui si in vacanta de primavara.

Biletele pentru primul si al doilea etaj sunt vandute pana la ora 22:00, iar pentru varful turnului pana la 21:30.

Va puteti cumpara bilete direct de pe site-ul www.tour-eiffel.fr, cu respectarea orei pe care ati selectionat-o pentru vizita.

Biletele sunt de doua tipuri: pentru varful turnului, cu ascensorul ( va da acces la 3 etaje- primul, al doilea si varful turnului ) si biletul cu acces la etajele 1 si 2, cu ascensorul. Pe bilete este indicata ora la care este imperativ sa va prezentati la pilonii de la intrarea in turn. In cazul in care intarziati, vi se poate refuza intrarea.

 

 

Preturile pentru bilete pana in varful turnului sunt urmatoarele:

- pentru adulti- 13,4 Euro,

- pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 12 si 24 de ani- 11,8 Euro,

- pentru copiii de la 4 la 11 ani- 9,3 Euro,

- pentru persoanele cu handicap- 9,3 Euro,

- pentru insotitorii persoanelor cu handicap- 9,3 Euro

Copiii care nu au implinit 5 ani, nu platesc pentru bilet.

 

Preturile pentru biletele care va dau acces la primul si al doilea etaj sunt:

- pentru adulti- 8,2 Euro,

- pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 12 si 24 de ani- 6,6 Euro,

- pentru copiii de la 4 la 11 ani- 4,1 Euro,

- pentru persoanele cu handicap- 4,1 Euro,

- pentru insotitorii persoanelor cu handicap- 4,1 Euro.

Copiii care nu au implinit 5 ani, nu platesc pentru bilet.

Orice perioada a anului este potrivita pentru admirarea Turnului Eiffel. Insa oricand veti decide sa veniti la Paris, nu uitati ca Aero Shuttle Paris Transfers va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa vizitati cele mai frumoase locuri si monumente din Paris, fara sa va faceti griji legate de deplasarea la acestea. Nu ezitati sa ne contactati!  
Calculati costul transferului
PLECARE:
DESTINATIA:
PASAGERI:
TRANSFER:
 
PRETUL: 0 €

Ai nevoie de ajutor?

Sunați +33675305439

Sau vezi Suport Clienti

 

Evenimente

Apartamente in chirie la Disneyland
    Compania Aero Shuttle Paris Transfers va propune, in colaborare cu partenerii sai, apartamente in chirie la Disneyland, situ...
2013-09-16 citeste mai mult

Clientii despre noi