Transferuri private la Paris, CDG, Orly, Beauvais, Disneyland Transferuri Aeroporturi Disneyland Excursii Paris Contacte
En   Fr   It   Ru   Ro   Es  
Mob:+33675305439
Tel:+33675305439
Mail:office@aeroshuttletransfers.org

Acvariul de la Paris - Cineaqua

 Acvariul din Paris – Cineaqua, este plasat in locul vechiului acvariu Trocadero, construit pentru Expozitia universala din 1878. Acest acvariu era, la epoca lui, cel mai mare din Europa. El a fost apoi inchis in 1985 din cauza uzurii, care ameninta securitatea vizitorilor. In mai 2006, isi deschide portile Cineaqua, fiind cel mai mare bazin din Franta, depozitand 3 milioane de litri de apa.

La Cineaqua sunt  prezentati peste 10 000 de pesti si nevertebrate, dintre care vedetele sunt 25 de rechini, din 4 specii diferite.

Pe langa speciile exotice si deosebite, Cineaqua va garanteaza o zi bogata, plina de emotii, animatii ludice si pedagogice, care sunt reinnoite regulat, ateliere pentru copii, filme si spectacole; ceea ce reprezinta o experienta inedita pentru cei mici, dar si pentru cei mari.

Acvariul este deschis in toate zilele anului, de luni pana duminica si in zilele de sarbatoare, exceptand 14 iulie, de la ora 10:00 pana la 19:00.

Pentru confortul vizitatorilor, chiar la intrare, este un vestiar, unde se pot depozita, gratuit,  hainele si bagajele.

Biletul pentru vizitarea acvariului este valabil toata ziua, astfel ca vizitatorii isi pot permite sa petreaca o zi intreaga sub picioarele Turnului Eiffel, bucurandu-se chiar si pe timpul iernii de o atmosfera tropicala si neobisnuita.

In incinta acvariului este o cafenea unde se poate de mancat sau doar de luat o pauza. In plus, fiindca acvariul este situat chiar in inima gradinilor din Trocadero, vizitatorii pot iesi afara pentru un picnic si apoi sa se reintoarca la acvariu.

Vizita bazinelor dureaza in jur de 1h30. Cam tot atat dureaza filmele. Animatiile sunt cam de 10-30 minute si spectacolele dureaza intre 20 si 45 de minute.

Copiii vostri vor fi sedusi indeosebi de bazinul in care pot mangaia si hrani crapii Koi si alte tipuri de pesti rosii. In apropierea acestui bazin au loc si animatii, care dureaza aproximativ 10 minute.

Aparatele foto si camerele de filmat sunt permise in timpul vizitei, in schimb, pentru binele animalelor, este interzisa folosirea blitului.

Cand rezervati un transfer cu AEROSHUTTLE PARIS TRANSFERS, rezervati si biletele pentru Cineaqua si vizita voastra la Paris va fi si mai greu de uitat. 
Calculati costul transferului
PLECARE:
DESTINATIA:
PASAGERI:
TRANSFER:
 
PRETUL: 0 €

Ai nevoie de ajutor?

Sunați +33675305439

Sau vezi Suport Clienti

 

Evenimente

Apartamente in chirie la Disneyland
    Compania Aero Shuttle Paris Transfers va propune, in colaborare cu partenerii sai, apartamente in chirie la Disneyland, situ...
2013-09-16 citeste mai mult

Clientii despre noi