Transferuri private la Paris, CDG, Orly, Beauvais, Disneyland Transferuri Aeroporturi Disneyland Excursii Paris Contacte
En   Fr   It   Ru   Ro   Es  
Mob:+33675305439
Tel:+33675305439
Mail:office@aeroshuttletransfers.org

Les Halles-Beaubourg

Centrul Pompidou este situat pe platoul Beaubourg. Președintele Georges Pompidou a cerut italienilor Renzo Piano și Gianfranco Franchini sa construiasca acest edificiu. Acest centrul a fost renovat destul de recent. Acesta este un muzeu de artă modernă si detine o colecție de lucrări și picturi de mare prestigiu.
În apropiere, pe locul Igor Stravinsky, se afla izvorul artificial conceput de Niki de Saint Phalle si Jean Tinguely. Cincisprezece sculpturi mobile se afla pe rau, iar  apa, care curge incet, se deverseaza intr-un bazin de 17 metri.
Les Halles a fost construit initial sub Philip Augustus si constituie două clădiri lungi, ridicate in 1187 si care erau proiectate pentru a stoca și a vinde produsele comercianților. O a treia sală a fost construită în 1265, utilizarea acesteia fiind pentru comercializarea produselor piscicole si produselor maritime. Dar, în secolul al XIX-lea, Les Halles devine prea îngust și pietele sunt astfel transferate, în anul 1962, la piața Rungis. Astfel, Parisul inaugureaza in 1979 Le Forum des Halles.
Biserica Saint Eustache isi transforma aerul gotic imprumutat de la Notre-Dame de Paris prin introducerea de tipare  proprii Renașterii. Biserica are o lungime de 106 metri si latimea de 44 metri. La biserica Saint Eustache au avut loc funeraliile lui Molière, ale lui La Fontaine de Mirabeau și ale mamei lui Mozart.
Turnul Saint Jacques constituie doar o parte din vechea biserica Sf. Jacques, care a fost distrusa de către proprietarul său. Acesta măsoară 52 de metri si este împărțit în 4 etaje decorate cu pietre perforate.
La Fontaine du Palmier a fost comandata de către Napoleon. In prima coloană, fantana este impodobita cu decoratiuni si cu simbolul unei Victorii de aur, ea este ridicata în 1806, in spațiul creat de demolarea gheretei, care era folosita pe post de închisoare. În 1860-1862, acesta este mutata pentru a marca noul centru al pătratului si acesta a fost si momentul cand s-au adăugat cei patru sfincsi.
Etienne Marcel este cel care a instalat municipalitatea din Paris, pe 7 iulie 1357 la Place de Greve, numele vechi al lui Place de l'Hotel de Ville. Cel care a construit insa aceasta cladire a fost Francis. O aripă și un pavilion au fost adăugate în 1837 la primărie. La capitularea Parisului, Hotel de Ville a fost ars, dar a fost reconstruit în același stil in anii 1873-1882. 

  
Calculati costul transferului
PLECARE:
DESTINATIA:
PASAGERI:
TRANSFER:
 
PRETUL: 0 €

Ai nevoie de ajutor?

Sunați +33675305439

Sau vezi Suport Clienti

 

Evenimente

Apartamente in chirie la Disneyland
    Compania Aero Shuttle Paris Transfers va propune, in colaborare cu partenerii sai, apartamente in chirie la Disneyland, situ...
2013-09-16 citeste mai mult

Clientii despre noi