Transferuri private la Paris, CDG, Orly, Beauvais, Disneyland Transferuri Aeroporturi Disneyland Excursii Paris Contacte
En   Fr   It   Ru   Ro   Es  
Mob:+33675305439
Tel:+33675305439
Mail:office@aeroshuttletransfers.org

Ile de la Cité

Acest cartier este o insulă pe Seine. Ea a devenit una dintre cele mai faimoase catedrale gotice: Notre-Dame de Paris, construit între 1163 și 1345. A fost restaurată între 1845 și 1865 de Viollet-le-Duc, după ce Parisul a suferit degradari considerabile în timpul revoluției.
Acest arhitect a restaurat inclusiv turnul central, care are o inaltime de 90 de metri. Notre Dame este de 130 de metri lungime, 48 metri lățime și are o înălțime de 35 de metri sub bolta cu nervuri. Fatada catedralei este decorata cu o rozetă mare de 10 metri în diametru, care expun trei teme. Acestea sunt Învierea, Fecioara Maria și Maica Domnului cu Pruncul în brate. Transept include, de asemenea, doua medalioane care încrusteaza vitraliile și care a fost făcut în secolul al XIII-lea.
La Conciergerie constituie resturile din Palatul Regal, care a fost transformat în închisoare in 1392. Există încă trei camere importante care au fost construite în secolul al XIV-lea de către regele Le Bon: camera garzilor, camera armelor și bucătăriile.
Unul dintre cei mai renumiti prizonieri care au fost inchisi aici este Marie-Antoinette. 
Si in Palatul de Justiție se afla o biserica: Sainte Chapelle. Aceasta a fost construita de catre de St Louis pentru a gazdui moaștele Patimilor și o bucată din Crucea pe care a fost rastignit Iisus Hristos. Acesta biserica este compusa din două capele: capela mare de 6,6 metri și capela principala, care măsoara 20.65 metri in înălțime si care afiseaza vitralii frumoase, care dateaza din secolul al XIII-lea. 

  
Calculati costul transferului
PLECARE:
DESTINATIA:
PASAGERI:
TRANSFER:
 
PRETUL: 0 €

Ai nevoie de ajutor?

Sunați +33675305439

Sau vezi Suport Clienti

 

Evenimente

Apartamente in chirie la Disneyland
    Compania Aero Shuttle Paris Transfers va propune, in colaborare cu partenerii sai, apartamente in chirie la Disneyland, situ...
2013-09-16 citeste mai mult

Clientii despre noi