Transferuri private la Paris, CDG, Orly, Beauvais, Disneyland Transferuri Aeroporturi Disneyland Excursii Paris Contacte
En   Fr   It   Ru   Ro   Es  
Mob:+33675305439
Tel:+33675305439
Mail:office@aeroshuttletransfers.org

Parada Disneyland Paris

 

Celebra parada Disneyland Paris se desfasoara in fiecare zi pe Main Street sau la Fantasyland. Pe muzică ritmică, personajele Disney si toti artistii ce participa la acest eveniment spectaculos pentru copii si parinti, se prezinta in fata Dvs. Daca nu doriti sa pierdeti timpul Dvs pentru a cauta personajele in interiorul parcului, parada este ocazia de a vedea zeci de personaje instantaneu.
Parada poate fi scurtată sau anulata, în funcție de condițiile meteorologice. Disney va face tot posibilul pentru a se asigura că parada sa aiba loc, insa aceasta poate fi anulata in caz de furtuna, inghet sever sau precipitatii averse. Din pacate, o astfel de decizie poate fi luata in ultimul moment, insa ea poate fi totusi anticipata. In caz de ploaie, spectatorii pot sa se protejeze asteptand parada la adapost in Main Street.
Pentru a evita multimea, plasati-va aproape de intrarea in  parc (pe langa gara din Main Street) sau in Fantasyland (in fata pizzeriei). In functie de evenimente, parada contine elemente de Haloween sau Craciun. In anumite perioade ale anului (Craciun si perioada estivala) puteti de asemenea admira spectacolele paradei nocturne Fantillusion inzestrata de milioane de luminite multicolore. 
Calculati costul transferului
PLECARE:
DESTINATIA:
PASAGERI:
TRANSFER:
 
PRETUL: 0 €

Ai nevoie de ajutor?

Sunați +33675305439

Sau vezi Suport Clienti

 

Evenimente

Apartamente in chirie la Disneyland
    Compania Aero Shuttle Paris Transfers va propune, in colaborare cu partenerii sai, apartamente in chirie la Disneyland, situ...
2013-09-16 citeste mai mult

Clientii despre noi